Dokumentum igénylés

 

Az alábbi, egyszerűsített űrlapon, a megadott adatok alapján lehetősége van szerződéseivel kapcsolatosan különböző bizonylatok, dokumentumok igénylésére. Amennyiben szerződése beazonosításra került, lehetősége nyílik kiválasztani az Önnek szükséges bizonylatot, dokumentumot.

Az „Igény küldése” gomb megnyomása után a kiválasztott bizonylat automatikusan elkészül és a következő munkanapon kerül postázásra a biztosítási kötvényen szereplő címre. Ha Ön zöld kedvezményt vett igénybe, akkor az igényelt dokumentum elektronikus úton kerül postázásra, az Ön által megadott kommunikációs e-mail címre.

A honlapon igényelhető dokumentumok mennyisége szerződésenként és típusonként korlátozott az alábbi táblázat szerint:

Dokumentum típusa Igényelhető mennyiség
 
Csekk, díjbekérő levél 30 naponta 1db
Díjigazolás (csak KGFB szerződés esetén) 30 naponta 1db
Kötvény 30 naponta 1db
Zöldkártya (csak KGFB szerződés esetén) 7 naponta 1db

Tájékoztatjuk, hogy a dokumentum az igénylést követő munkanapon kerül postázásra.

Amennyiben az Önnek szükséges dokumentum igénylésével problémája akadna, kérjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a nyitva tartásnak megfelelő időpontban, vagy jelezze társaságunk felé e-mailben.


Adatok megadása
Szerződés azonosító:
Szerződő neme:
Születési idő:

Zöldkártya tájékoztató

 

Ez a dokumentum ezen a csatornán csak abban az esetben igényelhető, ha a szerződés díjrendezettsége a mai nap + 10 napot meghaladja. Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésének érvényességét Magyarországon az „Igazolás”, külföldön a NEMZETKÖZI GÉPJÁRMŰBIZTOSÍTÁSI KÁRTYA („Zöldkártya”) tanúsítja.

Amennyiben az Európai Gazdasági Térség tagállamaiba utazik, úgy elegendő, ha rendelkezik új uniós rendszámtáblával, amennyiben nem, ragassza fel járműve hátsó részére a „H” országjelet.

Kötelező kiváltani: Albániába, Belorussziába, Iránba, Izraelbe, Marokkóba, Moldáviába, Törökországba, Tunéziába, Ukrajnába történő utazáskor.

Ajánlott kiváltani: Bosznia-Hercegovinába, Bulgáriába, Görögországba, Macedóniába, Máltára, Nagy-Britannia és Észak-Írországba, Olaszországba, Romániába, Szerbia és Montenegróba történő utazáskor.

A zöldkártya igénylésekor kérjük vegye figyelembe, hogy a dokumentum az igénylést követő munkanapon kerül az Ön számára postázásra.

Díjigazolás tájékoztató

 

E dokumentum segítségével igazolható harmadik fél számára a biztosító kockázatban állása, a szerződés díjrendezettsége. Csak abban az esetben igényelhető, ha a szerződés díjrendezettsége nagyobb a mai napnál.

Kötvény tájékoztató

 

A biztosítási szerződés létrejöttét igazoló okmány.

Díjbekérő tájékoztató

 

A biztosítási szerződés fizetési ütemének megfelelő díjrészlet összegét, a díj időszakát és a befizetés esedékességét tartalmazó dokumentum.